Godt værktøj kræver god mærkning 

Når du skal lægge et flot gulv, så får du brug for noget godt værktøj. Du kan undgå, at værktøjet bliver forbyttet ved at sætte klistermærker på dine redskaber. Det er vigtigt, at de selvklæbende mærker er solide og slidstærke. 

 

Design dine egne klistermærker 

Hos Stickerland kan du designe dine helt egne klistermærker til mærkning af dit værktøj. Størrelse og form er op til dig. Du kan bestille helt ned til 1 stk. men jo flere du bestiller, jo billigere bliver prisen pr. styk. 

 

Til værktøjet 

Du vælger selv, hvad der skal stå på klistermærkerne. Så om det er den klassiske med navn og telefonnummer eller mere kreative løsninger som “Fars Hammer”, “Mors Skruemaskine”, “Onkels skruetrækker” eller “Mosters Høvl” er helt op til dig. Det er muligt at få lavet helt ned til 1 stk., og valgmulighederne er mange.  

 

Til hjelmen 

Det kan også være nyttigt med et klistermærke til sikkerhedsudstyret. For eksempel til hjelmen. Det kan have en sikkerhedsmæssig værdi, og der er frit valg med hensyn til design og form. Et eksempel er teksten “Safety First” i kombination med firmalogo. Men også her er der naturligvis mulighed for mere uformelle versioner som “Chefen” eller lignende. Det er med andre ord kun fantasien, der sætter grænser.   

 

Vi guider dig gennem junglen 

Det kan ved første øjekast godt virke som lidt af en jungle at skulle finde ud af materialevalg. Men frygt ikke, for der er kyndig hjælp at hente hos Stickerland. Et standard klistermærke er lavet af materialet PP, der er en type af plast. PVC vinyl er navnet på en mere holdbar variant. Når du skal bruge klistermærker til mærkning af værktøj, så skal du have dem lamineret. Det betyder, at de kan holde til slid, da der kommer et beskyttende lag oven på selve printet. Så kan du roligt hamre, save, skrue eller bore løs uden du risikere at miste mærkningen. Det betyder også, at du kan tage værktøjet op og ned af værktøjskassen lige så tit du vil uden at kvaliteten af dit klistermærke lider under det. Så ved at vælge klistermærker med beskyttende laminering, kan de holde til det slid, som værktøj oftest udsættes for. Hvis du – efter et besøg på hjemmesiden – stadig er i tvivl om, hvilket klistermærke, du skal vælge, så er det bare at gribe knoglen og tage fat i personalet, der sidder klar til at hjælpe dig. Så finder vi sammen hurtigt ud af, hvad der er det rette for dig – og dit værktøj.