New Yorker gulv

Et New Yorker gulv er en forholdsvis ny og populær gulvtype i de danske boligindretninger, som er kendetegnet ved deres blanke overflader og rå udtryk i beton. New Yorker gulve er et oplagt valg af gulv til dig der ønsker at have fokus på det moderne og minimalistiske i din indretning.

Gulvet støbes i forskellige former for mørtel, hvorefter overfladen behandles, ofte med epoxy, eller med andre materialer såsom pur, voks og olie. New Yorker gulve er især populære grundet gulvets store slidstyrke og robusthed, at gulvet kan fås i flere forskellige farver og nuancer, og fordi gulvet er utrolig nemt at rengøre og vedligeholde.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nyt New Yorker gulv hos 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på lægning af nyt New Yorker gulv af professionelle gulvlæggere.

Få 3 uforpligtende og gratis tilbud her

Hvad er et New Yorker gulv

Et New Yorker gulv er opbygget af flere forskellige materialer, herunder mørtel, og vil ofte have en overflade af epoxy, som påføres jævnt udover undergulvet. Blandingen af mørtel og epoxy giver New Yorker gulvene deres klassiske og velkendte rå udtryk i beton, som kan finpudses og poleres for at give en blank overflade.

Gulvet indeholder en stor slidstyrke som giver gulvet en god holdbarhed, og gulvene er derudover nemme at rengøre grundet de blanke, jævne og fugefri overflader.

Epoxygulv

Sådan lægges et New Yorker gulv

Inden man begynder selve belægningen af gulvet, er det vigtigt at man sikre at undergulvet er jævnt, så der ikke opstår skader på gulvet. Eventuelle ujævnheder i undergulvet kan med fordel slibes væk, og revner og sprækker kan fyldes med spartelmasse.

Når man sikret at undergulvet er jævnt og stabil kan selve gulvlægningen påbegyndes, hvor man starter med at lægge et underlag af flydemørtel, med et lag epoxy ovenpå som fordeles jævnt ud over underlaget. Er der behov for at slibe gulvet til, så er det vigtigt du starter med slibningen så hurtigt som muligt, da det kan være svært at slibe i de hærdede gulve.

Når selve gulvbelægningen er overstået, og man har fået fordelt sit gulv jævnt, så skal man overfladebehandle gulvet, for at øge styrken og holdbarheden i gulvet.

Vedligeholdelse af et New Yorker gulv

New Yorker gulve hører til blandt de nemmeste gulve at rengøre og vedligeholde, hvilket ikke mindst skyldes den jævne, blanke og fugefri overflade, som gør det svært for snavs og skidt at finde plads til at sætte sig i gulvet.

Dertil er New Yorker gulvet vandafvisende, så man undgår at vand siver ned og skader gulvet, og man kan derfor uden problemer vaske et New Yorker gulv med helt almindelig universalrengøring og varmt vand. Det er anbefalet at man benytter rengøringsmidler med neutral ph-værdi for ikke at skade overfladebehandlingen i gulvet.

Prisen på et New Yorker gulv

Prisen på et New Yorker gulv afhænger ikke mindst af tykkelsen på epoxybelægningen, da prisen vil stige jo tykkere belægningen er. Afhængig af tykkelsen på belægning fås New Yorker gulve til en pris på omkring 300-500 kr. pr. m2 og op til 500-1000 kr. pr. m2 for de tykkere belægninger.

Ønsker du hjælp til lægning af dit New Yorker gulv, så anbefaler vi at du benytter dig af 3byggetilbud.dk til at finde din næste gulvlægger. Hos 3byggetilbud.dk får du nemlig tre uforpligtende tilbud på din gulvbelægning – alt sammen ganske gratis.

Få 3 uforpligtende og gratis tilbud her

Få 3 uforpligtende tilbud på New Yorker gulv

Du kan hurtigt og nemt få tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, ved at benytte opgaveformularen på 3byggetilbud.dk. Så snart 3byggetilbud.dk modtager beskrivelsen af din opgave, vil de inden for tre arbejdsdage finde tre gulvlæggere med et tilbud på din opgave.

Der er flere gode fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk, herunder at du sparer en masse tid og besvær væk ved det opsøgende arbejde, samt en masse økonomiske fordele, som både relaterer sig til de gode priser, samt den medfølgende entreprisegaranti.

Fordele ved 3byggetilbud.dk

Som sagt sparer du en masse tid og besvær væk, som du ellers skulle have brugt hvis du selv havde stået for det opsøgende arbejde. Det hænger sammen med at 3byggetilbud.dk påtager sig alt ansvar for det opsøgende arbejde, og sørger for at finde tre gulvlæggere med tilbud, inden for tre dage efter de har modtaget din opgavebeskrivelse.

Når du modtager dine tilbud gennem 3byggetilbud.dk vil du ofte opleve at tilbuddene er meget prisvenlige. Det vil de være fordi gulvlæggerne er i stor konkurrence med hinanden om at vinde din opgave, hvilket ofte resulterer i at gulvlæggerne sænker priserne i deres tilbud.

Hvis du acceptere et af de tilbud du har fået gennem 3byggetilbud.dk, så får du en entreprisegaranti med på opgaven. Entreprisegaranti dækker ved fejl og mangler, og er dermed din økonomiske sikring for et veludført og tilfredsstillende arbejde. Der dækkes ved fejl og mangler på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Så nemt er det

  1. Indsend en beskrivelse af din opgave på 3byggetilbud.dk
  2. Herefter bliver du kontaktet af 3 gulvlæggere som giver et uforpligtende tilbud
  3. Vælg det bedste tilbud og få samtidig en entreprisegaranti mod fejl og mangler

Få 3 uforpligtende og gratis tilbud her