Renovering af træ gulv og nyt plankebord i stuen

Står du med et gammelt og slidt træ gulv, der godt kunne trænge til en kærlig hånd, så kan du med fordel undersøge mulighederne for at få slebet og efterbehandlet dit gamle og slidt træ gulv. På den måde kan du vække dit gulv til live igen, og få et gulv der ser ud som helt nyt.

Trænger du derudover til et nyt bord til dit nyslebne gulv i stuen, så kan du her på siden få en masse inspiration til valg af plankebord, som passer helt perfekt til din indretning med træ gulv i stuen. Vi ser blandt andet nærmere på typer og design, og hvordan man får et plankebord tilpasset i sin indretning.

Derudover ser vi også nærmere på en god producent og forhandler af plankeborde, hvor du vil være sikret et plankebord i høj kvalitet og med lang holdbarhed. Lyder alt dette interessant for dig, så læs med videre her, og få inspiration til dit nye plankebord i stuen.

Bedste plankebord til stuen

Der findes flere forskellige typer af plankeborde, og for at få det meste ud af sit plankebord til stuen, så bør man sikre sig, at man får valgt et plankebord, der egner sig bedste muligt til en stue. Det gælder eksempelvis for, om der er tale om et sofabord, eller om et større spisebord.

Til et spisebord kan man vælge mellem et plankespisebord, eller et af de større plankelangborde, hvis man har behov for ekstra god plads omkring sit plankebord. Til et sofabord kan man med fordel vælge et lidt mindre plankebord.

Tænk over designet i forhold til din indretning

Plankebordets design skal være tilpasset indretningen, så man ikke ender med et udtryk i indretningen, der ikke passer med hinanden. Gør dig derfor overvejelser om det udtryk, du ønsker i din indretning, inden du vælger dit nye plankebord.

De mørkere farver egner sig ofte godt til de større plankeborde, der skal stå i de lidt større rum i hjemmet. Med et mørkt plankebord kan man også bryde de lidt lysere nuancer, hvis man har en lidt lysere indretning.

De lysere plankeborde gør sig ofte bedre til de mindre plankeborde, og er derfor ofte et godt valg til sofabordet i stuen. Om du skal vælge et mørkt eller et lyst plankebord, afhænger dog i sidste ender af dine ønsker og behov. Få mere inspiration til valg af design på dit nye plankebord på plankebord.nu.

Se et stort udvalg af gode tilbud på plankeborde i høj kvalitet

Du kan se et stort udvalg af plankeborde her, og hvor du vil være sikret en meget høj kvalitet, både hvad angår design og holdbarhed. Når du køber dit plankebord hos ByMain, er du således sikret et plankebord, der med garanti vil passe perfekt ind i din indretning.

ByMain designer og laver deres egne plankeborde, og du er dermed sikret den højeste ekspertise. Ved at købe dit plankebord hos ByMain, får du således det bedste af det bedste, og vil få et plankebord, som du kan have stor glæde og gavn af i mange år frem.