Solfilm kan afhjælpe varmeproblemer

Solen bringer meget glæde, men den kommer også med visse udfordringer – for eksempel den varme, der følger med. I Danmark er vi ikke dem, der er mest plagede af solen og dens varme stråler, men mange oplever alligevel at have lidt problemer med varmen i hjemmet, når sommeren kommer og temperaturen udenfor stiger til mellem 20 og 30 grader.

Hvis du er en af dem, der har problemer med solen stråler og varmen, der følger med, så kan du overveje at installere solfilm på dine vinduer. Det kan nemlig dæmpe varmen, så du ikke koger helt over i hjemmet. Klik dig ind på Foliekniven.dk og se dine muligheder.

Sådan virker solfilm

Solfilm er ikke helt transparant og særligt i dagtimer vil det give en spejleffekt, så man ikke kan se udefra og ind. Dette vil være en ulempe for nogen, men for langt de fleste er det faktisk en fordel. Det giver nemlig en anelse mere privatliv – og når det så samtidig dæmper varmen i hjemmet med de store glaspartier, så er det jo den ene fordel efter den anden.

Beskyt dine ting mod solen

Én ting er at beskytte dit hus og de forskellige rum i huset mod varmen – en anden ting er at beskytte dine ting. Det er nemlig ikke kun dig, som varmen generer.

Hvis du oplever, at dine ting falmer hurtigt i solen, så kan du gøre denne proces en smule langsommere ved at installere solfilm på dine vinduer. Det giver nemlig 35% mindre falmning og er alle pengene værd på sigt.

Yderligere kan du beskytte dine ting mod solen ved at sænke temperaturen i lokalet til 20 grader. Det reducerer falmningen med yderligere 25%. Det er lidt koldt for dig at gå rundt i, men hvis det primært benyttes som udstillingslokale, så kan det være en løsning, der er værd at overveje.